Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Oglasna ploča

28.11.2016.

Pristup WEBMAILu i EDUROAM mreži

Za pristup webmailu (pregled elektroničke pošte preko internetskih preglednika) možete koristiti poveznicu http://webmail.pharma.hr. Za prijavu na Roundcube i Squirrelmail koristite vaše korisničke ime (bez @pharma.hr, npr. ako je AAI identitet iivic@pharma.hr, upisuje se iivic, i naravno pripadajuća lozinka). Za Rainloop sustav upisuje se korisničko ime u punom obliku (iivic@pharma.hr) i pripadajuća lozinka. U slučaju postavki za email preglednike (npr. Microsoft Outlook) u slučaju IMAP i POP3 protokola kao poslužitelji (dolazni i odlazni) upisujete: mail.pharma.hr, a kao korisničko ime samo iivic (bez @pharma.hr) EDUROAM sustav (mogućnost instalacije novog certifikata) proraditi će kroz sutrašnji dan (utorak, 29.11.2016.).   Zahvaljujemo na razumijevanju

25.11.2016.

Obavijest o promjenama u radu informacijskog sustava

Zbog ukidanja usluge DOMUS od strane Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu, u ponedjeljak, 28.11.2016. godine u periodu od 16.00 do 19.00 sati izvršit će se migracija sustava na novi poslužitelj. U predviđenom periodu e-mail i WIKI sustav će biti nedostupni, a zbog migracije sustava za elektroničke identitete (AAI sustav) kao mogući su problemi u dostupnosti usluga na sustavu Merlin. Za sve koji za elektroničku poštu koriste Internet preglednike, adrese će biti slijedeće (ovisno o operativnom sustavu i internetskom pregledniku raditi će Vam jedna od poveznica): http://srv01.pharma.hr/webmail/ , http://webmail.pharma.hr, https://srv01.pharma.hr/webmail/ , https://webmail.pharma.hr, a osim Roundcube-a i Squirrelmail-a biti će instaliran i Rainloop sustav.   Migracijom se mijenjaju i postavke za prijavu na EDUROAM mrežu (od utorka, 29.11.2016.), te je potrebno učiniti slijedeće: Obrisati stari certifikat i profil - na poveznici http://installer.eduroam.hr/faq.php - kako ukloniti mrežni profil nalaze se upute kako ukloniti profil i certifikat ovisno o uređaju i operativnom sustavu koji koristite Instalirati novi certifikat na način da se spojite uređajem na bežičnu mrežu WLAN-SETUP Pokrenete internetski preglednik i upišete adresu http://installer.eduroam.hr/, odaberete PREUZIMANJE POSTAVKI, prijavite se s Vašim elektroničkim identitetom (AAI) i ovisno o tome koji operativni sustav koristite, odaberete isti i instalirate novi certifikat prema uputama

25.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada Vedrane Bača

Obrana završnog specijalističkog rada Vedrane Bača, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom „Načela razvoja smjernica za pravilnu primjenu lijeka udisanjem u pluća“ će se održati u utorak, 13. prosinca 2016. godine, u 9.00 sati u Velikoj predavaonici, Domagojeva 2, Zagreb.

25.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada Andree Antolić

Obrana završnog specijalističkog rada Andree Antolić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom „Značenje reakcija biotransformacija u pojavi idiosinkratskih reakcija lijekova“  će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine, u 9.00 sati u Zavodu za farmaceutsku kemiju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Ante Kovačića 1/3. kat.

25.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada Ivane Škrlec

Obrana završnog specijalističkog rada Ivane Škrlec, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Molekularna dijagnostika pod naslovom „Validacije metode za probir dinamičkih mutacija u genu FMR1“ će se održati u petak, 9. prosinca 2016. godine, u 16.00 sati u Maloj predavaonici, Domagojeva 2, Zagreb.

25.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada Ivane Petrić

Obrana završnog specijalističkog rada Ivane Petrić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Dermatofarmacija i kozmetologija pod naslovom „Primjena suvremenih topikalnih pripravaka u liječenju psorijaze“ će se održati u utorak, 6. prosinca 2016. godine, u 14.00 sati u Velikoj predavaonici, Domagojeva 2, Zagreb.

24.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada Petre Sokol

Obrana završnog specijalističkog rada Petre Sokol, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom „Razvoj i odobravanje biosličnih lijekova u Europskoj uniji“ će se održati u petak, 25. studenoga 2016. godine, u 13.00 sati u Multifunkcionalnoj predavaonici, Domagojeva 2, Zagreb.

9.11.2016.

Dani otvorenih vrata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu otvorit će svoja vrata svima zainteresiranima u subotu 19. studenog 2016. od 12 do 15 sati. Na Danima otvorenih vrata široj će se javnosti predstaviti farmaceutska i medicinsko-biokemijska struka kroz predavanja i radionice na temu Od molekule do lijeka. Program Dana otvorenih vrata možete preuzeti ovdje.

9.11.2016.

Obavijest

Obavještavaju se svi djelatnici i studenti Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta da će  u srijedu, 16. studenoga 2016. u 14 sati prof. dr. sc. KETIJ MEHULIĆ (Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet) održati stručno predavanje pod naslovom „DENTALNA MEDICINA – crtice“ (Ante Kovačića 1 - Velika predavaonica).

4.11.2016.

Obrana završnog specijalističkog rada - Andree Papst Lopac

Obrana završnog specijalističkog rada Andree Papst Lopac, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom „Konzervansi u topikalnim lijekovima za oko“ će se održati u petak, 4. studenoga 2016. godine, u 14.00 sati u Zavodu za farmaceutsku tehnologiju, Domagojeva 2, Zagreb.