Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

 

eSTUDENT je najveća studentska udruga u Hrvatskoj koja broji više od 200 članova. Osnovana je 2004. godine i od tada aktivno radi na organizaciji različitih projekata koji studentima pružaju priliku za novim izazovima i iskustvima.

Udruga je namijenjena za sve studente koji su motivirani za stjecanje novih znanja i širenje svoje mreže poznanstava. eSTUDENT svake godine organizira preko 30 različitih projekata u kojima mogu sudjelovati studenti iz cijele Hrvatske i regije. U Udruzi postoji više različitih skupina koje se sastoje od jednog ili više timova, a svaki tim je zaslužan za realizaciju određenog dijela projekta. Kvaliteta, proaktivnost i ambicija vode nas kroz djelovanje te smo zato i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj. Udruga uz Zagreb, djeluje i u Rijeci te Varaždinu.

Želimo potaknuti najbolje u svakom članu i dati im priliku da već za vrijeme studentskih dana shvate koje su njihove jake strane. Svoju suradnju održavamo dugi niz godina s više od 70 uspješnih poduzeća koja nam uvijek pružaju podršku.

Sve informacije i detalje o Udruzi možete pronaći na www.estudent.hr.