Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Oglasna ploča

1.2.2019.

Obrana završnog specijalističkog rada Danijele Jurišić

Obrana završnog specijalističkog rada Danijele Jurišić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom „Regulatorni aspekti lijekova koji se primjenjuju udisanjem u pluća“ će se održati u petak, 8. veljače 2019. u 16 sati u Velikoj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Domagojeva 2.

29.1.2019.

OBAVIJEST

Obavještavaju se svi djelatnici i studenti Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta da će u srijedu, 6. veljače 2019. s početkom u 13 sati akademkinja MIRNA ŠITUM (KBC Sestre milosrdnice; Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu) održati predavanje pod naslovom:   „Je li pred nama pacijent ili klijent? Potražimo odgovor u psihodermatologiji“                                            (Ante Kovačića 1 - Velika predavaonica).   Sažetak predavanja nalazi se u privitku.   U Zagrebu, 29. siječnja  2019.                                   Dekan:                                                                                                                                                          prof. dr. sc. Željan Maleš

28.1.2019.

OBAVIJEST STUDENTIMA FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKOG FAKULTETA

S obzirom na rok koji je postavio Državni zavod za statistiku, molimo studente da ažuriraju svoje podatke u Studomatu zaključno s 28. veljače 2019.                                                                                                         Studentska poslovnica      

21.1.2019.

Obrana završnog specijalističkog rada Nataše Basić

Obrana završnog specijalističkog rada Nataše Basić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom „Utjecaj antipsihoticima izazvane hiperprolaktinemije na rizik pojave karcinoma dojke i prostate“ će se održati u petak, 25. siječnja 2019. godine, u 9.45 sati u Velikoj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Domagojeva 2.

21.1.2019.

Obrana završnog specijalističkog rada Irene Grahovac

Obrana završnog specijalističkog rada Irene Grahovac, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom „Učinak naltreksona na aktivacijsko stanje BV-2 mikroglija stanica“ će se održati u četvrtak, 24. siječnja 2019. godine, u 10.30 sati u Maloj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Domagojeva 2.

18.1.2019.

Medijska konferencija i predstavljanje projekta ˝Razvoj integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Farmacije na engleskom jeziku (Pharma5.0)

Obavještavamo vas da će se medijska konferencija i predstavljanje projekta ˝Razvoj integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Farmacije na engleskom jeziku (Pharma5.0)˝ održati u srijedu 30. siječnja 2019. u 13 sati u Velikoj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Ulica A. Kovačića 1, Zagreb.

15.1.2019.

Aktivacija i upotreba sustava Office 365

Poštovani, da biste mogli koristiti uslugu Office 365 za akademsku zajednicu molimo Vas da sa službene adrese za elektroničku poštu pošaljete poruku na it@pharma.hr sa slijedećim podacima: - predmet e-pošte: Aktivacija Office365 - sadržaj: AAI@EduHr korisnički identitet (samo korisničko ime, bez lozinke) Nakon što dobijete povratnu poruku da je izvršeno parametriranje, usluzi možete pristupiti putem poveznice: http://portal.office.com/   Obzirom da se na IT sustavu parametriranje za svakog korisnika mora izvršiti pojedinačno, molimo Vas za strpljenje. U slučaju potrebe za tehničkom podrškom, ista je osigurana od strane Microsofta putem stranice: https://support.microsoft.com/hr-hr/ VAŽNO UPOZORENJE: Po završetku studiranja ili prestankom radnog odnosa korisnicima Office365 sustava će biti onemogućena prijava na sustav pomoću AAI@EduHr korisničkog identiteta. Zbog navedenog korisnici više neće moći pristupiti podacima koje imaju pohranjene na OneDrive sustavu te ih je potrebno pohraniti na drugi medij za pohranu podataka.

8.1.2019.

Obrana završnog specijalističkog rada Ane Horvat

Obrana završnog specijalističkog rada Ane Horvat, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Toksikologija – modul B pod naslovom „Utvrđivanje prisutnosti pesticida u odabranom citrusnom voću“ će se održati u petak, 11. siječnja 2019. godine, u 12.00 sati u Multimedijskoj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Domagojeva 2.

7.1.2019.

OBAVIJEST STUDENTIMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKOG FAKULTETA

Obavještavamo vas da će se u siječnju 2019. održavati već tradicionalni sastanci  studenata svih godina studija i Uprave Fakulteta. Na tim sastancima studenti mogu  iznijeti probleme vezane uz studij  (organizacija nastave, ispitni rokovi, organizacija studentske prakse i stručnog osposobljavanja i sva pitanja koja su studentima važna). Sastanci su zamišljeni baš zbog toga da se Uprava  upozna  s eventualnim problemima i da se zajednički pokuša doći do zadovoljavajućeg rješenja. Prof. dr. sc. Željan Maleš, dekan Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, poziva studente da se odazovu u što većem  broju. Uz Dekana, sastancima će prisustvovati  prof. dr. sc. Ana Mornar Turk, prodekanica za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jasmina Lovrić, prodekanica za znanost i istraživanje, izv. prof. dr. sc. Zrinka Rajić, prodekanica za kvalitetu i poslijediplomske specijalističke studije, Srebrenka Velčić, dipl. iur., tajnica Fakulteta, Mate Galić, voditelj Odjela za informatičku potporu i Lidija Jelić, voditeljica ostalih ustrojstvenih jedinica u Studentskoj poslovnici. Sastanci će se održavati prema sljedećem rasporedu: prva godina studija 16. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića druga godina studija 15. siječnja 2019. u 13 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića treća godina studija 22. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića četvrta godina studija 25. siječnja 2019. u 13 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića peta godina studija 21. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića

27.12.2018.

Stručno predavanje „Prepoznavanje predilekcije i ranih znakova glaukoma“

Obavještavaju se svi djelatnici i studenti Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta da će u srijedu, 9. siječnja 2019. s početkom u 13 sati prof. dr. sc. JOSIP PAVAN, dr. med. (Pročelnik Zavoda za očne bolesti, KB Dubrava) održati predavanje pod naslovom: „Prepoznavanje predilekcije i ranih znakova glaukoma“  (Ante Kovačića 1 - Velika predavaonica).                              Sažetak predavanja nalazi se u privitku.   U Zagrebu, 27. prosinca 2018.                             Dekan:                                                                                                                                                          prof. dr. sc. Željan Maleš