Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

OBAVIJEST STUDENTIMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKOG FAKULTETA

7.1.2019.

Obavještavamo vas da će se u siječnju 2019. održavati već tradicionalni sastanci  studenata svih godina studija i Uprave Fakulteta.

Na tim sastancima studenti mogu  iznijeti probleme vezane uz studij  (organizacija nastave, ispitni rokovi, organizacija studentske prakse i stručnog osposobljavanja i sva pitanja koja su studentima važna). Sastanci su zamišljeni baš zbog toga da se Uprava  upozna  s eventualnim problemima i da se zajednički pokuša doći do zadovoljavajućeg rješenja.

Prof. dr. sc. Željan Maleš, dekan Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, poziva studente da se odazovu u što većem  broju. Uz Dekana, sastancima će prisustvovati  prof. dr. sc. Ana Mornar Turk, prodekanica za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jasmina Lovrić, prodekanica za znanost i istraživanje, izv. prof. dr. sc. Zrinka Rajić, prodekanica za kvalitetu i poslijediplomske specijalističke studije, Srebrenka Velčić, dipl. iur., tajnica Fakulteta, Mate Galić, voditelj Odjela za informatičku potporu i Lidija Jelić, voditeljica ostalih ustrojstvenih jedinica u Studentskoj poslovnici.

Sastanci će se održavati prema sljedećem rasporedu:

prva godina studija

16. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića

druga godina studija

15. siječnja 2019. u 13 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića

treća godina studija

22. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića

četvrta godina studija

25. siječnja 2019. u 13 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića

peta godina studija

21. siječnja 2019. u 12 sati, Seminarska predavaonica, A. Kovačića