Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

9.9.2021.

Obrana završnog specijalističkog rada - Nikolina Kožić Tomičević

Obrana završnog specijalističkog rada Nikoline Kožić Tomičević, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom "Terapija gestacijskog dijabetesa" će se održati online u srijedu, 22. rujna 2021. godine, u 13.00 sati.  

2.9.2021.

Obrana završnog specijalističkog rada - Sanja Matković

Obrana završnog specijalističkog rada Sanje Matković, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Razvoj lijekova pod naslovom "Kontrola kakvoće čvrstih oralnih oblika lijeka prije puštanja serije na tržište" će se održati online u petak, 10. rujna 2021. godine, u 17.00 sati.

27.8.2021.

N A T J E Č A J

Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet raspisuje   > N A T J E Č A J (.pdf) 1.    za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaj I. vrste: voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj studentske poslovnice, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu 2.    za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto III. vrste – administrativni referent, interni naziv: administrativni referent u studentskoj poslovnici, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

26.8.2021.

Obrana završnog specijalističkog rada - Petar Vehtersbah-Stojan

Obrana završnog specijalističkog rada završnog specijalističkog rada Petra Vehtersbah-Stojan, studenta poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom "Nuspojave antidementiva u liječenju pacijenata s Alzheimerovom demencijom" će se održati online u srijedu, 1. rujna 2021. godine, u 13.00 sati.  

30.7.2021.

Upisi u zimski semestar 2021./2022. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu provodit će se isključivo ONLINE

Upisi u zimski semestar 2021./2022. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu provodit će se isključivo ONLINE Upisi će se provoditi online 13.-21. rujna 2021. preko upisnog obrasca. Detaljni koraci upisa bit će naknadno objavljeni na Merlinu/Referada, a najkasnije do četvrtka, 8. rujna 2021.

20.7.2021.

Upisi u prvu godinu studija u akad.god. 2021/2022.

Poštovane maturantice i maturanti, Hvala što ste odabrali jedan od studija koji se izvode na Sveučilištu u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. Upisi u prvu godinu studija obavljat će se online. Upisni obrazac je dostupan do petka 23.07. u 16h. Studentska poslovnica Farmaceutsko-biokemijski fakultet upisi@pharma.hr   Upisni obrazac http://www.pharma.unizg.hr/hr/upisi/integrirani-preddiplomski-i-diplomski-studij/upisni-obrazac/ Postupak upisa http://www.pharma.unizg.hr/hr/upisi/integrirani-preddiplomski-i-diplomski-studij/postupak-upisa0/ Upisi u prvu godinu studija na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu provoditi će se isključivo ONLINE http://www.pharma.unizg.hr/hr/upisi/integrirani-preddiplomski-i-diplomski-studij/upisi-u-prvu-godinu-studija/ Prijava za upis na studijske programa http://www.pharma.unizg.hr/hr/upisi/integrirani-preddiplomski-i-diplomski-studij/prijave-za-upis/  

16.7.2021.

Obrana doktorskog rada - Ivona Tomić

Obrana doktorskog rada Ivone Tomić, mag. pharm., studentica poslijediplomskog doktorskog studija „Farmaceutsko-biokemijske znanosti“, zaposlena kao asistent na Farmaceutskom fakultetu, Sveučilišta u Mostaru, branit će svoj doktorski rad pod naslovom: "Razvoj funkcionalnog hidrogela s nanokristalima azelatne kiseline" u srijedu, 21. srpnja 2021. godine, u 11.00 sati u Velikoj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Ante Kovačića 1.

15.7.2021.

Obrana završnog specijalističkog - rada Kristina Novak

Obrana završnog specijalističkog rada Kristine Novak, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom "Uloga ljekarnika u liječenju osoba s Alzheimerovom bolesti" će se održati online u srijedu, 21. srpnja 2021. godine, u 14.30 sati.  

15.7.2021.

Obrana završnog specijalističkog rada - Maja Kopričanec

Obrana završnog specijalističkog rada Maje Kopričanec, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom "Uloga ljekarnika u upravljanju antimikrobnom terapijom" će se održati online u ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine, u 13.00 sati.  

15.7.2021.

Obrana završnog specijalističkog rada - Katarina Perić

Obrana završnog specijalističkog rada Katarine Perić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Dermatofarmacija i kozmetologija pod naslovom "Uloga ljekarnika u liječenju kožnih bolesti: pregledi i iskustva iz ljekarničke prakse" će se održati online u petak, 16. srpnja 2021. godine, u 9.00 sati.