Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Smotra Sveučilišta u Zagrebu – Smotr@ 2021

22.11.2021.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu (Smotr@ 2021) održava se od 25. do 27. studenoga 2021. u virtualnom obliku pod motom "Klikni s faksom!" Više informacija o Smotri možete pronaći na: http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2021/index.html

Pozivamo sve zainteresirane da posjete virtualni štand Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta na sljedećoj poveznici: http://smotra.pharma.hr te prisustvuju zanimljivim predavanjima koja će održati prodekanica za studente i studijske programe doc. dr. sc. Cvijeta Jakobušić Brala i prodekanica za znanost i istraživanje prof. dr. sc. Zrinka Rajić, kao i naši bivši i sadašnji studenti te saznaju sve o integriranim preddiplomskim i diplomskim studijima farmacije i medicinske biokemije, aktivnostima studentskih udruga te mogućnostima zapošljavanja nakon završetka navedenih studijskih programa kao i o mogućnostima daljnjeg stručnog i znanstvenog usavršavanja na Fakultetu!

Također, na našem virtualnom štandu moći ćete uz prvu jutarnju kavu ili omiljeni čaj popričati sa studentima farmacije i medicinske biokemije ili se putem brojnih video materijala upoznati s nastavnim i znanstveno-istraživačkim aktivnostima Fakulteta te zanimljivostima iz svijeta farmacije i medicinske biokemije, kao i provjeriti svoje znanje te osvojiti vrijedne nagrade!

Vidimo se na virtualnom štandu!

Povjerenstvo za Smotru Sveučilišta u Zagrebu