Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

REZULTATI Erasmus+ KA103 programske - Natječaj za 2018/19 SMS studenti studijski boravak

11.4.2018.

Poštovani studenti,

 

rezultati Erasmus+ SMS natječaja za 2018./19. su objavljeni 11. travnja 2018., a obavijest možete pronaći na mrežnim stranicama: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-rezultati-natjecaja-za-studente-studijski-boravak-za-ak-godinu-201819/

 

Kriterije za rangiranje studenata prijavljenih na Erasmus+ SMS natječaj za 2018./19. možete naći na sljedećoj poveznici.

 

Uputa o žalbi:

Žalbe se podnose u pisanom obliku preporučenom poštom, u roku od 8 dana od objave rezultata natječaja na mrežnim stranicama Sveučilišta.  U obzir će biti uzete isključivo žalbe podnesene u tom obliku. Žalbe ili upiti poslani putem elektroničke pošte neće se uzeti u razmatranje.
Ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja npr. prijava nije potpuna, dostavljena je nepravilna dokumentacija, student je poslao više prijava ili je prijavio pogrešnu stranu instituciju i sl., prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.
1. Žalba protiv Odluke o odabiru kandidata za studijski boravak podnosi se na adresu Fakulteta (Povjerenstvo za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u ak. god. 2018./2019.). Prijedlog odluke o žalbi daje fakultet, a konačnu odluku donosi Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.
2. Žalba protiv odluke o prijavi za slabiji socio-ekonomski status podnosi se direktno Sveučilištu, u pisarnicu Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb, s naznakom „Žalba Erasmus+ socio status 2018/19: Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti” Ured za međunarodnu suradnju.