Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

POZIV NA TESTIRANJE – radno mjesto položaj II. vrste – voditelj pododsjeka, interni naziv: voditelj pododsjeka za kadrovske i opće poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

2.6.2022.

Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaj II. vrste – voditelj pododsjeka, interni naziv: voditelj pododsjeka za kadrovske i opće poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, daje sljedeću obavijest:

Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 55/2022) za izbor jednog izvršitelja na radno mjesto položaj II. vrste – voditelj pododsjeka, interni naziv: voditelj pododsjeka za kadrovske i opće poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, održat će se 7. lipnja 2022. godine i obuhvaća provjeru znanja i sposobnosti iz područja uredskog poslovanja (Uredba o uredskom poslovanju), kao i područja visokog obrazovanja (Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Statut Sveučilišta u Zagrebu) te poznavanje rada na računalu.

Kandidati koji na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti ostvare najmanje 60% ukupnih bodova bit će pozvani na selekcijski razgovor.

Kandidati koji ispunjavaju opće i formalne uvjete iz natječaja bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom vremenu i mjestu održavanja testiranja, odnosno selekcijskog razgovora.

Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.

Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.