Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

POZIV NA SELEKCIJSKI RAZGOVOR - radno mjesto I. vrste - stručni savjetnik, interni naziv: stručni savjetnik za pravne poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

18.10.2022.

Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni savjetnik, interni naziv: stručni savjetnik za pravne poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, daje sljedeću obavijest:

 

Selekcijski razgovor za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 109/2022) za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni savjetnik, interni naziv: stručni savjetnik za pravne poslove, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, (točka 3. natječaja), održat će se u četvrtak 20. listopada 2022. godine.

 

Kandidati koji su na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti ostvarili najmanje 60% ukupnih bodova bit će pozvani na selekcijski razgovor putem e-pošte.

 

Po dolasku na razgovor od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.

 

Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti selekcijskom razgovoru.