Sukladno članku 31. i 33. Pravilnika o poslijediplomskim specijalističkim studijima Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetsko vijeće Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na prijedlog Vijeća za specijalističke studije, na sjednici od 19. lipnja 2024. godine, prihvaća pozitivnu ocjenu završnog specijalističkog rada Hane Lujanac, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom
,,Kardiovaskularna sigurnost lijekova za liječenje osteoporoze“
Na prijedlog Vijeća za specijalističke studije Fakultetsko vijeće Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu imenuje Povjerenstvo za obranu završnog specijalističkog rada:
nasl. doc. dr. sc. Ivana MarinovićKB Dubrava
izv. prof. dr. sc. Srećko MarušićKB Dubrava
dr. sc. Vesna Bačić Vrca, red. prof. u mir.Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Obrana će se održati online u utorak 17. rujna 2024. godine, u 17:30 sati.
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Na ovoj mrežnoj stranici koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima ili prilagodite postavke.