Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Natječaj Erasmus+ SMS studenti studijski boravak za programske zemlje (KA103) za 2019./20. - kriteriji rangiranja i druge važne informacije

22.1.2019.

Poštovani studenti,

 

objavljen je Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (KA103) za akademsku godinu 2019./20., poveznica: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/.

 

Molimo da natječajnu dokumentaciju predate u STUDENTSKU POSLOVNICU Fakulteta najkasnije do 14. veljače 2019. (12:00 sati – podne): datum i vrijeme primitka dokumentacije, ne poštanskog žiga.

 

Kriterije FBF-a za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj možete naći ovdje.

 

Sporazumi FBF-a s inozemnim sveučilištima vezani uz Natječaj za Erasmus+ SMS - studijski boravak za 2019./20. dostupni su ovdje, kako biste dobili uvid u dogovorene jezike mobilnosti (Table C. Recommended language skills).

 

Napominjemo da studenti koji žele iskoristiti mobilnost za izradu diplomskog rada moraju ishoditi izjavu izabranog mentora/institucije o stanom jeziku kojeg će koristiti tijekom mobilnosti, ukoliko se on razlikuje od radnog jezika inozemnog sveučilišta/institucije na koju se student prijavljuje za mobilnost.