Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Global Women's Breakfast

16.1.2019.

Zadovoljstvo nam je pozvati zainteresirane kolegice na znanstveno događanje Global Women's Breakfast s motom Empowering Women in Chemistry: A Global Networking Event, u sklopu globalne proslave stote obljetnice IUPAC-a, koji će se 12. 02. 2019. odvijati na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, kao jednoj od preko 60 lokacija diljem svijeta.

Cilj događanja je aktivno sudjelovanje u povezivanju žena znanstvenica, koje su aktivne na području kemijskih istraživanja (u njihovom najširem kontekstu), doktorandica, poslijedoktorandica i iskusnih znanstvenica, bilo u akademskoj ili industrijskoj sredini, te drugim srodnim institucijama, s ciljem poticanja međusobne suradnje i protoka informacija, kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Svi detalji događanja nalaze se na pozivnici u prilogu, te na službenoj web-stranici https://iupac.org/100/global-breakfast/. Potičemo daljnje dijeljenje poziva s kolegicama.

Hrvatska po prvi puta sudjeluje u networking-u ovakvog tipa, stoga se radujemo Vašem dolasku i nadamo se uspješnom događanju i korisnom pozitivnom pomaku za sve nas.

Uz srdačan pozdrav,

Global Women's breakfast Team Croatia

 

POZIVNICA