Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Državne stipendije u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2018./2019.

4.12.2018.

U utorak 27. studenog 2018. godine odlukom Povjerenstva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2018./2019. pomaknute su crte na rang-listama za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti u skladu s člankom 7. stavkom 11.

Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine broj, 78/2018 https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_08_78_1592.html).

 

RANG-LISTE s pomicanjem crte u skladu s kvotama (II. krug) dostupne su na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.

 

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do utorka 4. prosinca 2018. godine do

12 h na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše svoj IBAN žiroračuna.

 

Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

 

Ako u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

 

Ljubazno Vas molimo da dodatno obavijestite i kontaktirate studente na Vašem visokom učilištu kako bi na vrijeme provjerili svoju poziciju na rang-listi i prihvatili Uvjete stipendiranja.

 

Za sve ostale informacije:

stem-stipendije@mzo.hr