Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

BESTovi stručni seminar

13.2.2019.

Ispitni rokovi su uspješno završili i želiš si za nagradu priuštiti putovanje negdje u Europi? Zamijeniti vrući zagrebački asfalt i otputovati u hladnije krajeve na sjeveru Europe, posjetiti grad koji leži na dva kontinenta ili skoknuti do susjedne države? 
Ne brini, BEST ti ovo ljeto nudi bezbroj mogućnost da to ostvariš i provedeš 10 dana u nekom od 45 europskih gradova, stekneš nova prijateljstva, naučiš nešto i doživiš nezaboravno ljeto! Prijave za ljetne stručne seminare su počele, a traju do 10.03. 2019! 
Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš između gradova i tema koje ti se najviše sviđaju. 

Cijena seminara upada u studentski budžet jer studenti Sveučilišta u Zagrebu plaćaju sudjelovanje na seminaru do max. 20 eura! Ta cijena pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Prijava je vrlo jednostavna, sve što trebaš napraviti je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri kratka pitanja.

Ako pak brineš kako napisati dobro motivacijsko pismo, BEST Zagreb će organizirati radionicu na kojoj možeš čuti naše savjete i pitati sve što te zanima, a detalji o tome stižu uskoro.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: patricija.ivos@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.