Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Natječaj za dodjelu Xellia stipendija

9.4.2018.

Xellia d.o.o. je odlučila nagraditi 3 najbolja studenta diplomskih studija prirodnih znanosti u Hrvatskoj.
Priliku za osvajanje stipendije imaju svi redovni studenti 4. i 5. godine (diplomski studiji / integrirani studiji) Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prirodoslovno-matematičkog, Prehrambeno-biotehnološkog, Medicinskog, Veterinarskog, Stomatološkog i ostalih srodnih fakulteta.

Osim mjesečne stipendije u iznosu od 3.000 kn, naši stipendisti moći će odabrati područje za obavljanje stručne prakse unutar naše kompanije. Stipendisti će imati priliku upoznati se s praktičnom primjenom znanja stečenog na fakultetu. Kroz ovu suradnju vidjet će kako stvari fukcioniraju u praksi, proširiti mogućnosti i biti još sigurniji u svoje želje i motive u budućoj karijeri.

Prijave na natječaj za Xellia stipendiju traju od 10. travnja do 1. svibnja 2018., a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na linku.

Prijavi se na natječaj, ispuni upitnik i reci nam zašto baš ti zaslužuješ stipendiju. Najbolji kandidati bit će pozvani na selekciju koja se sastoji od testiranja i intervjua.

Detalje o stipendiji pročitajte u prilogu, a u slučaju dodatnih pitanja studenti se mogu obratiti na email: zagreb.support@xellia.com s naznakom u Subjectu „Stipendije Xellia“.

Sretno!
Xellia