Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Izgradi svoj put izvrsnosti

26.9.2018.

Već petnaestu godinu, prije početka nove akademske godine počinju prijave za studentsku udrugu eSTUDENT. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja, a cilj im je pružiti priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja i izgrade svoj put izvrsnosti.

Ove godine posebno se stavlja naglasak na studente kao pojedince te na stvaranje mreže znanja i izvrsnosti. Udruga traži nove članove koji žele steći praktično iskustvo prije završetka fakulteta, upoznati zanimljive ljude i dobro se zabaviti. Članstvo u Udruzi odlična je prilika za sve studente da izađu iz svoje sigurne zone i počnu raditi na izgradnji vlastitog puta izvrsnosti kroz sudjelovanje na različitim projektima, predavanjima, edukacijama i radionicama te kroz povezivanje s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom. Udruga se sastoji od osam skupina unutar kojih se nalazi mnogo različitih timova s različitim područjima djelovanja, pa svaki student može pronaći tim koji odgovara njegovim interesima.

“Ako se želite razvijati te dobiti priliku biti dijelom raznolikih aktivnosti i pritom shvatiti puno značenje riječi zajednica, onda je eSTUDENT udruga za vas. Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu.”, poručila je prošlogodišnja predsjednica udruge Martina Radanović.

Ako ste odlučili izgraditi svoj put izvrsnosti, prijaviti se možete od  26. rujna do 16. listopada na web stranici eSTUDENTa. Sve što vas zanima o Udruzi i pristupnom procesu možete saznati na nizu događanja koja će se održati u listopadu poput predavanja "Upoznaj eSTUDENT" gdje ćete moći saznati sve informacije od samih voditelja timova, a više o njima saznajte na službenoj straniciFacebookuLinkedInu ili Twitteru.