Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

FARMEBS 2021

14.6.2021.

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo Vas da će se 9. Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2021) održati 30. rujna 2020. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

FARMEBS 2021 održat će se uživo ili u hibridnom obliku (dijelom online, a dijelom uživo), a broj sudionika uživo ovisit će o tadašnjoj epidemiološkoj situaciji, o čemu ćemo Vas pravodobno obavijestiti.

Kao i svih prethodnih godina, FARMEBS 2021 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova, kao i medicinsko-biokemijskoj dijagnostici, s tim da će ove godine u plenarnom predavanju poseban naglasak biti na COVID-19 cjepivima.
Plenarno predavanja pod naslovom „Cjepiva protiv COVID-19 bolesti: iskustva vs. očekivanja“ održati prof. dr. sc. Vladimir Trkulja sa Zavoda za farmakologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Također pozivamo sve studente diplomskih i poslijediplomskih studija da prijave sažetke i prezentiraju rezultate svojih doktorskih, diplomskih i studentskih znanstvenih radova u obliku usmenih i posterskih priopćenja. Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja.

FARMEBS je uvijek izvanredna prilika za razmjenu mišljenja i iskustava, upoznavanje, druženje i povezivanje studenata različitih godina studija i studijskih programa te omogućuje povezivanje studenata i struke sa znanošću. Nadamo se da ćemo unatoč epidemiološkim izazovima i ove godine održati tu dobru tradiciju!

Informacije o simpoziju dostupne su na adresi http://farmebs.pharma.hr, kao i poveznice za prijave sudjelovanja i sažetaka (rok 31.kolovoza 2021.).

Dobrodošli na FARMEBS 2021!

Organizacijski odbor