Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

3.4.2020.

EDEN webinar

EDEN webinar održat će se u ponedjeljak, 6. travnja s početkom u 17 sati. Tema webinara je When education moves home: implications for students, academics, administrators, and education leaders. Snimka prethodno održanog webinara na kojem je sudjelovalo skoro 1000 sudionika dostupna je na http://www.eden-online.org/eden_conference/how-to-start-teaching-online ------------------------------------------ prof. dr. sc. Ana Mornar Turk Zavod za analitiku i kontrolu lijekova Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilište u Zagrebu Professor Ana Mornar Turk, PhD Department of Pharmaceutical Analysis Faculty of Pharmacy and Biochemistry University of Zagreb

1.4.2020.

OBAVIJEST ZA STUDENTE 4. GODINE STUDIJA FARMACIJE I MEDICINSKE BIOKEMIJE – ažurirani popis mentora diplomskog rada

Postavljen je ažurirani popis mentora diplomskog rada. Popis mentora 2020

24.3.2020.

Pismo podrške

Uvaženi Dekane, prof. dr. sc. Maleš, U vrijeme izuzetno teške situacije oko pandemije uzrokovane virusom SARS-CoV-2, sa tugom i nezimjernim žaljenjem primili smo vijest o zemljotresima koji su pogodili Zagreb. U ime Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, u ime Dekana prof. dr. sc. Fahira Bečića, svih nastavnika, saradnika i studenata, kao i u svoje lično ime upućujemo Vam izraze prijateljske podrške. Naše misli su uz stanovnike Zagreba i cijele Hrvatske. Doc. dr. Tamer Bego

22.3.2020.

Obavijest

Poštovane djelatnice i djelatnici, poštovane studentice i studenti, nadamo se da ste svi Vi kao i Vaše obitelji dobro i da nemate većih šteta u svojim domovima. Ovim putem Vas obavještavamo da su u potresu koji je pogodio grad Zagreb 22. ožujka 2020. oštećeni objekti Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta na lokacijama Kovačićeva 1, Domagojeva 2, Schrottova 39 i Marulićev trg 20. Došlo je do pucanja zidova, stakala, otpadanja žbuke sa zidova i stropova, oštećenja fasada i krovišta. Potrebno je provesti procjenu statičke stabilnosti i razmjera oštećenja objekata. U narednim danima obaviještavat ćemo Vas o rezultatima procjene i dati upute djelatnicima o eventualnom dolasku na radno mjesto. Daljnje obavijesti vezane za novonastalu situaciju bit će objavljene na mrežnim stranicama Fakulteta. Dekan i prodekanice Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta

20.3.2020.

Odluku o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu

Produljuje se rok studentima za prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta do utorka 30. lipnja 2020. do 16 sati. Odluku o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu.

20.3.2020.

Upute o postupanju prijave i evidencije mobilnosti u slučaju više sile u kontekstu situacije širenja koronavirusa

Poštovani, upute o postupanju prijave i evidencije mobilnosti u slučaju više sile u kontekstu širenja koronavirusa dostupne su ovdje.

18.3.2020.

OBAVIJEST STUDENTIMA ! > sustav Merlin

OBAVIJEST STUDENTIMA > sustav Merlin U svrhu osiguravanja kontinuiranog održavanja nastave tijekom izvanredne situacije nastavnici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta intenziviraju on-line učenje putem Merlina. Molimo sve studente koji imaju problema s pristupom u Merlin da se jave Prodekanici za studente i studijske programe i ISVU koordinatoru ( amornar@pharma.hr i isvu@pharma.hr ).

17.3.2020.

ODGODA INTERVJUIRANJA KANDIDATA NA NATJEČAJ ZA VODITELJA JEDINICE ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO

ODGODA INTERVJUIRANJA KANDIDATA NA NATJEČAJ ZA VODITELJA JEDINICE ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja na radnom mjestu položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj Jedinice za financije i računovodstvo, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu daje sljedeću obavijest: Natječaj za voditelja Jedinice za financije i računovodstvo nastavit će se održavanjem intervjua kandidata koji udovoljavaju kriterijima čim to dozvole epidemiološke prilike, o čemu će kandidati biti pravodobno obaviješteni. Povjerenstvo za izbor zahvaljuje kandidatima na razumijevanju.

17.3.2020.

VAŽNO ! -> Obavijest o primanju studenata u Studentskoj poslovnici

Poštovani studenti, Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, Studentska poslovnica do daljnjeg neće primati studente. Svi zahtjevi neka se šalju na e-mail: stud-poslovnica@pharma.hr Potvrde o statusu studenta mogu se printati putem sustava e-Građani (E-zapis).

17.3.2020.

Projekt - Iskustvo zlata vrijedi 2020.

Iskustvo zlata vrijedi 2020. Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. O PROJEKTU Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i drugih okolnosti teže dolaze. Organizatori s posebnim senzibilitetom i sviješću o težoj zapošljivosti navedenih skupina studenata od 2013. godine razvijaju ovaj projekt u suradnji s uglednim hrvatskim kompanijama - vrijednim partnerima projekta - koje prepoznaju njegovu važnost te svojim sudjelovanjem aktivno sudjeluju u omogućavanju studentske prakse s jedne strane, ali i stvaranju pozitivnog ozračja i nužnosti progovaranja o navedenoj problematici. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa. Ponosno ističemo da je više od 10 studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki! Poslovni dnevnik i ove godine želi svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici. Zainteresirani studenti se za sudjelovanje mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice najkasnije do 25. ožujka 2020. Dodatne informacije, uvjeti natječaja i i prijava dostupni su na poveznici: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/iskustvo-zlata-vrijedi-2020      Za više informacija nazovite 01/ 6300 743 ili pošaljite poruku na iskustvozlatavrijedi@poslovni.hr.